Lambaliha retseptid

Šašlõkk lambalihast 

Toidutare, 17. juuni 2009, 13:17
Šašlõkk lambalihast Jaan Heinmaa
Šašlõkk lambalihast.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g kondita lambaliha
1 dl *tükeldatud maitseroheline (petersell või koriander)
2 tk kooritud ja neljaks lõigatud sibul
2 tk purustatud küüslauguküüs
2 sl veiniäädikas
2 sl õli
1 tl suhkur
1 tl Must pipar
0.5 tk Tšilli, peeneks hakitud (jalopeno näiteks, soovi korral)

Valmistamine
Lõika lambaliha 3 x 3 cm suurusteks kuubikuteks ning sega maitseseguga. Pane pooleks päevaks külmkappi, sega aeg-ajalt. Enne küpsetamist lisa vajadusel veel soola. Aja lihatükid vardasse, pane sibulat vahele. Grillides piserda liha kergelt veini või brändiga. Retsept on mõeldud neljale sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee