Anšoovis lisab muidu mahedamaitselisele juustupirukale huvitava maitsenüansi.Tasub proovida. Maitseb ka neile, kes muidu anšoovist eriti ei armasta.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
500 g lehttainas
3 tk kollane sibul
1 tk Porrulauk
1 purk (125 g) anšoovisefilee
2 tk muna
2 dl kohvikoor
3 dl riivjuust
Valmistamine
Koori ja haki sibulad. Kuumuta mõni minut võis või õlis, kuni sibul muutub klaasjaks. Viiluta porru. Rulli vajadusel tainast ja lõika lahtikäiva vormi põhjast veidi suurem põhi. Kata vormi põhi ja ääred tainaga. Tõsta peale sibula-porru segu. Kata anšoovisefileedega. Klopi lahti munad. Lisa koor ja pool juustust. Vala vormi. Puista peale ülejäänud juust. Küpseta ahjus 225°C juures 25 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
Kommentaarid (0)