Küpsetised

Anšoovisepirukas 

Toidutare, 25. august 2008, 10:32
Anšoovisepirukas Jaan Heinmaa
Anšoovis lisab muidu mahedamaitselisele juustupirukale huvitava maitsenüansi.Tasub proovida. Maitseb ka neile, kes muidu anšoovist eriti ei armasta.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g lehttainas
3 tk kollane sibul
1 tk Porrulauk
1 purk (125 g) anšoovisefilee
2 tk muna
2 dl kohvikoor
3 dl riivjuust

Valmistamine
Koori ja haki sibulad. Kuumuta mõni minut võis või õlis, kuni sibul muutub klaasjaks. Viiluta porru. Rulli vajadusel tainast ja lõika lahtikäiva vormi põhjast veidi suurem põhi. Kata vormi põhi ja ääred tainaga. Tõsta peale sibula-porru segu. Kata anšoovisefileedega. Klopi lahti munad. Lisa koor ja pool juustust. Vala vormi. Puista peale ülejäänud juust. Küpseta ahjus 225°C juures 25 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee