Mehhiko köök

Ceviche 

Toidutare, 12. aprill 2005, 12:40
Ceviche ehk sidruniga marineeritud kala

0,5 kg suure valge kala fileed (tursk, haug, koha jm) 2,5 dl värsket sidrunimahla1 suur tomat1 keskmine sibul1 väike purk marineeritud rohelist pipart4 sl peenestatud peterselli- või koriandrilehti1 küüslauguküüs1 tl soola0,5 tl Tabasco kastet1 sl oliiviõli Lõika kalafilee sõrmepikkusteks ribadeks ja sega 2 dl sidrunimahlaga hästi läbi. Kata kinni ja hoia 6 tundi külmas. Koori tomat, eemalda pehme sisu ja lõika viljaliha väikesteks tükkideks. Peenesta sibul, küüslauk, pipraterad ja maitseroheline ning sega kokku oliiviõli, ülejäänud sidrunimahla ja maitseainetega. Serveeri paari tunni pärast, hoia seni külmas. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee