Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Valmistamisaeg 50 minutit
Koostisosad
300 g punased läätsed
1.5 l köögiviljapuljong
1 tk sibul või porru
2 küünt Küüslauk
3 tk Porgand
200 g Juurseller
2 sl tomatipüree
2 lehte Loorber
sool, pipar
hakitud pune
2 sl Hakitud petersellilehed
SERVEERIMISEKS
hapukoort
Valmistamine
Vala läätsed sõelale ja pese hoolikalt. Kuumuta puljong keemiseni. Haki sibul ja küüslauguküüned ning pane potti. Lõika köögiviljad väikesteks kuubikuteks
ja tõsta potti. Mõõda potti ka tomatipüree ja lisa loorberilehed. Kuumuta keemiseni ja keeda 10 minutit. Lisa läätsed ja keeda veel 20-25 minutit.
Maitsesta pune, pipra ja soolaga.
Raputa peale hakitud peterselli. Serveeri hapukoorega.
Kommentaarid (0)