Veiseliha retseptid

Carpaccio ehk toormarineeritud veiseliha 

Maire Suitsu, 11. märts 2009, 19:13

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
400 g hästilaagerdunud veisefilee
Sidrunimahl
1 dl Oliiviõli (extra-virgin)
Sool
Värskelt jahvatatud must pipar

Valmistamine
Et liha oleks hõlpsam lõigata küllalt õhukesteks viiludeks, paki ta toidukilesse ja pane 2 tunniks külmutisse. Lõika kergelt külmunud liha laiateralise kokanoaga risti kiudu võimalikult õhukesteks viiludeks. Liiga paksud või ebaühtlased viilud lao lauale, kata toidukilega ning vajuta sõrmenukkidega ühtlaseks ja õhukeseks. Määri suur piklik vaagen õliga ning piserda üle sidrunimahlaga. Lao lihaviilud ühe kihina üksteise kõrvale, nirista üle sidrunimahla ja oliiviõliga, raputa peale musta pipart ja raasuke peent soola ning vii kohe lauale. Paku juurde pestokastet ning õhukesi parmesani juustu laaste ning värsket rohelist salatit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee