Aafrika köök

Hautatud marineeritud kana 

Toidutare, 6. aprill 2005, 23:01
Aafrika (Senegali) roog. Vürtsikas marinaadis hautatud kana lisandiks sobib keedetud riis.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk (umbes 1,5 kg) kana
2 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
2 tk Sidrun
1 leht Loorber
Tüümian
sool
Must pipar
2 tera Vürts
praadimiseks rasvainet
vesi

Valmistamine
Kana lõigatakse portsjonitükkideks. Sidrunimahlast, veest, ketasteks lõigatud sibulatest, hakitud küüslaugust, loorberilehest, tüümianist, soolast ja piprast valmistatakse marinaad. Kanatükke hoitakse marinaadis üleöö, siis võetakse välja ning lastakse nõrguda. Praetakse rasva ümberringi helepruuniks, lisatakse sibulad, veidi hiljem natuke kuuma vett. Hautatakse pehmeks, siis lisatakse marinaad ja keedetakse üheskoos veel 5 minutit. Lisandiks antakse sõmeraks keedetud riisi. Retsept on mõeldud 5-6 sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee