Täidetud suvikõrvitsaviilud
Kogus: kümnele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
3 tk Rullkõrvits
100 g toorsuitsu sea seljafilee
1 dl rohelised oliivid
2 küünt Küüslauk
250 g maitsestamata toorjuust
hakitud tüümian
1 tl sool
0.5 tl Must pipar
peale riivitud parmesani v. muud kõvat juustu
Valmistamine
Kuumuta ahi 225°C-ni. Lõika suvikõrvitsad 2 cm paksusteks viiludeks. Õõnesta sisu teelusikaga välja, kuid mitte põhjani. Küpseta suvikõrvitsaviile 5 minutit. Haki filee, oliivid ja küüslauk. Sega juurde toorjuust, tüümian, sool ja pipar. Täida suvikõrvitsad täidisega. Puista peale riivjuustu ja küpseta veel 10 minutit. Antud kogustest saab 20 täidetud suvikõrvitsaviilu.
Kommentaarid (0)