Lihatoidu retseptid

Täidetud suvikõrvitsaviilud 

Toidutare, 6. aprill 2005, 21:43
Maheda suvikõrvitsaga sobib hästi suitsumaitseline kreemjas täidis, millele annavad veel maitset küüslauk, oliivid ja tüümian. Serveeri võimalikult soojalt või leigelt.

Kogus: kümnele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3 tk Rullkõrvits
100 g toorsuitsu sea seljafilee
1 dl rohelised oliivid
2 küünt Küüslauk
250 g maitsestamata toorjuust
hakitud tüümian
1 tl sool
0.5 tl Must pipar
peale riivitud parmesani v. muud kõvat juustu

Valmistamine
Kuumuta ahi 225°C-ni. Lõika suvikõrvitsad 2 cm paksusteks viiludeks. Õõnesta sisu teelusikaga välja, kuid mitte põhjani. Küpseta suvikõrvitsaviile 5 minutit. Haki filee, oliivid ja küüslauk. Sega juurde toorjuust, tüümian, sool ja pipar. Täida suvikõrvitsad täidisega. Puista peale riivjuustu ja küpseta veel 10 minutit. Antud kogustest saab 20 täidetud suvikõrvitsaviilu.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee