Itaalia köök

Kitsejuustukeerud 

Toidutare, 6. aprill 2005, 19:42
Pikantne kitsejuust ja päikesekuivatatud tomatid annavad itaaliapärastele suupistetele suurepärase maitse.

Koostisosad
250 g lahja kohupiim
250 g või
4.5 dl jahu
0.5 tl sool
1 tl Küpsetuspulber
100 g *kitsejuust
10 tk päikesekuivatatud tomat
määrimiseks muna
peale seesamiseemned

Valmistamine
Sega pehme või ja kohupiim. Sega omavahel jahu, sool ja küpsetuspulber. Lisa segu võimassile ja sega kiirelt ühtlaseks tainaks. Keera tainas kilesse ja pane tunniks külmkappi. Rulli tainas kaheks umbes 0,5 cm paksuseks plaadiks. Kuumuta ahi 225°C-ni. Murenda juust tainale. Haki päikesekuivatatud tomatid ja puista tainale. Keera tainas tihedalt rulli ja lõika 2 cm paksusteks viiludeks. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri munaga ja puista üle seesamiseemnetega. Küpseta ahjus 10-15 minutit. Antud kogustest saab 25 juustukeerdu.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee