Kiudainerikkad toidud

Pirni-sinihallitusjuustusuupisted 

Toidutare, 6. aprill 2005, 18:12
Selle suupiste jaoks vali punased pirnid - need on magusamad ja mahlasemad. Törts konjakit annab sinihallitusjuustule hõrgu maitse.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk punane pirn
100 g sinihallitusjuust
2 sl konjak

Valmistamine
Pese pirnid ja lõika pikisuunas neljaks. Lõika südamik välja, kuid vars jäta võimalusel külge. Sega kahvliga murendatud sinihallitusjuust ja konjak. Tõsta segu teelusikaga pirnidele ja serveeri kohe või paari tunni jooksul. Antud kogustest saab 16 tükki.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee