Kiudainerikkad toidud

Pestoga täidetud kirsstomatid 

Angeelika Kang, 10. juuni 2008, 14:42
Pestoga täidetud kirsstomatid Jaan Heinmaa
Magusate kirsstomatite täidiseks on mõnus segu itaaliapärasest pestost ja eesti rukkileivast.

Kogus: viiele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g punased kirsstomatid
1 dl roheline pestokaste
1 dl riivitud rukkileib

Valmistamine
Sega omavahel pestokaste ja riivitud leib ning lase 10 minutit maitsestuda. Lõika tomatitel "kaas" pealt ja tõsta sisu väikese lusikaga välja. Täida tomatid pesto-leivaseguga ja pane kaas uuesti peale. Serveeri kohe. Antud kogustest saab 15 tükki.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee