Kalatoitude retseptid

Suupisted päikesekuivatatud tomati ja tuunikalaga 

Toidutare, 29. mai 2008, 06:39
Krõbeda põhja ja mahlase tuunikalatäidisega suupisted maitsevad parimalt soojana.

Koostisosad
500 g lehttainas
1 purk tuunikalakonserv tomatis
1 purk päikesekuivatatud tomatid
100 g küüslaugumaitseline toorjuust
100 g riivitud parmesani v. muud kõvat juustu
50 g Mozzarella
1 tl Basiilik (kuivatatud)
määrimiseks muna
kaunistamiseks värske basiilik

Valmistamine
Kuumuta ahi 225°C-ni. Rulli tainas kergelt jahusel laual laiali. Lõika tainast terava noa või tainakettaga 4 x 4 cm suurused tükid ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega omavahel tuunikalakonserv, hakitud päikesekuivatatud tomatid, toor- ja parmesani juust, kuubikuteks lõigatud mozzarella ja basiilik. Tõsta segu teelusikaga tainaruutudele. Pintselda üle lahtiklopitud munaga. Küpseta 10 minutit. Antud kogustest saab 20 tükki.