Kiudainerikkad toidud

Filorullid punase pestoga 

Toidutare, 27. detsember 2007, 14:56
Punast pestot võib valmistada ise või osta poest. Võid kasutada ka rohelist pestot. Valmisküpsetatud rullid säilivad õhukindlalt suletud nõus toatemperatuuril kuni ööpäeva. Parimad on need suupisted aga leigelt.

Koostisosad
3 lehte filotainas
1 purk valmis punane pestokaste
või isetehtud pestokaste:
1 purk päikesekuivatatud tomatid õlis
3 küünt Küüslauk
100 g seedermänniseemned või india pähklid
50 g parmesani v. muud kõvat juustu

Valmistamine
Tõsta 3 lehte filotainast sulama. Kuumuta ahi 200°C-ni. Püreeri päikesekuivatatud tomatid koos õli, küüslauguküünte ja seedermänniseemnetega köögikombainis ühtlaseks massiks. Lisa riivitud parmesani juust ning sega ühtlaseks. Tõsta esimene leht filotainast küpsetuspaberile ja määri peale kolmandik pestost. Tee samamoodi ka ülejäänud tainalehtedega. Keera tainas pikemast otsast rulli ja lõika 3 cm suurusteks tükkideks. Pane rullid ahjuplaadile ning küpseta 10-15 minutit. Antud kogustest saab 20 rulli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee