Filorullid punase pestoga
Koostisosad
3 lehte filotainas
1 purk valmis punane pestokaste
või isetehtud pestokaste:
1 purk päikesekuivatatud tomatid õlis
3 küünt Küüslauk
100 g seedermänniseemned või india pähklid
50 g parmesani v. muud kõvat juustu
Valmistamine
Tõsta 3 lehte filotainast sulama. Kuumuta ahi 200°C-ni. Püreeri päikesekuivatatud tomatid koos õli, küüslauguküünte ja seedermänniseemnetega köögikombainis ühtlaseks massiks. Lisa riivitud parmesani juust ning sega ühtlaseks. Tõsta esimene leht filotainast küpsetuspaberile ja määri peale kolmandik pestost. Tee samamoodi ka ülejäänud tainalehtedega. Keera tainas pikemast otsast rulli ja lõika 3 cm suurusteks tükkideks. Pane rullid ahjuplaadile ning küpseta 10-15 minutit. Antud kogustest saab 20 rulli.
Kommentaarid (0)