Küpsetised

Paprikapirukas 

Toidutare, 15. detsember 2008, 13:53
PaprikapirukasFoto: Jaan Heinmaa
Suitsumaitselises paprikapirukas on rohkelt ürte.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
100 g või
1 tl sool
2 dl sepikujahu
2 küünt Küüslauk
2 sl külm vesi
3 tk *suur paprika (erinevat värvi)
100 g suitsuvorst või peekon
1 tk suur porru
1 tl itaalia ürdisegu (McCormick)
3 dl riivjuust
2 dl vahukoor
3 tk muna
1 tl sool
0.25 tl Must pipar
2 tl basiilik

Valmistamine
Sega jahu ja sool. Lisa tükeldatud või, pressitud küüslauguküüned ja külm vesi. Sega kõik ühtlaseks tainaks ja suru võitatud 24 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele. Haki paprikad kuubikuteks. Peenesta porru ja suitsuvorst. Kata tainas hakitud paprika, porru ja suitsuvorsti tükkidega. Puista üle riivjuustu ja ürtidega. Sega koor, munad ja maitseained ning kalla täidisele. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee