Küpsetised

Juustu-sibulapirukas II 

Toidutare, 21. märts 2011, 06:53
Juustu-sibulapirukas II Jaan Heinmaa
Rohkelt sibulat ja juustu sisaldav pirukas on meeste lemmik. Parim sügisõhtul klaasi punase veiniga.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
100 g või
50 g riivjuust
0.5 dl kohvikoor
2.5 dl jahu
TÄIDIS
2 sl või
1 tl Muskaatpähkel (jahvatatud)
0.5 tl Tüümian
0.5 tl Must pipar
1.5 tl sool
3 dl riivjuust
2 dl kohvikoor
3 tk muna
5 tk Sibul

Valmistamine
Sega pehme või, riivjuust, kohvikoor ja jahu ühtlaseks tainaks. Suru tainas võitatud 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele. Haki sibul ja kuumuta võis kuldseks. Sega omavahel riivjuust, munad, kohvikoor ja maitseained. Kata tainas sibulaseguga ja vala üle juustu-kooreseguga. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee