Küpsetised

Maasika-mandlipirukas 

Toidutare, 12. juuni 2008, 17:45
Maasika-mandlipirukas
Maitsev pirukas suvisele kohvilauale. Muul ajal saad seda valmistada külmutatud maasikatest.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
200 g või
5 dl jahu
1 tk muna
1 dl suhkur
1 tl vanillsuhkur
2 dl *hapukoor
3 tk muna
1.5 dl suhkur
300 g Aedmaasikas
50 g mandlilaastud
1 tl vanillsuhkur

Valmistamine
Vahusta või suhkruga. Lisa muna, jahu ja vanillsuhkur ning sega. Suru tainas 24 cm läbimõõduga võitatud vormi põhja ja äärtele. Pane 15 minutiks külma. Sega hapukoor munadega. Lisa suhkur ja vanillsuhkur. Aseta poolikud maasikad tainale, kumer pool üleval. Vala maasikatele täidis ja raputa peale mandlilaastud. Küpseta 200°C juures ahjus 30 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee