Kiudainerikkad toidud

Suussulav õunapirukas 

Angeelika Kang, 18. märts 2011, 08:58
Suussulav õunapirukas 
Mõisaproua õunapirukas on klassika, kus ei koonerdata millegagi. Seda on tunda ka maitsest, see lihtsalt sulab suus. Kogus 20 lõiku.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
400 g Või
2.5 dl suhkur
4 tk muna
3 dl kartulijahu
3 spl jahu
2 tl Küpsetuspulber
PEALE
2 sl suhkur
2 tl Kaneel (jahvatatud)
1.5 kg puhastatud õunad

Valmistamine
1. Vahusta või ja suhkur omavahel hästi ja hoolega. Lisa ükshaaval ja pidevalt vahustades munad.
2. Sega hulka omavahel segatud kartulijahu, jahu ja küpsetuspulber.
3. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Koori ja viiluta õunad. Pane tainale ja puista üle suhkru-kaneeli seguga. Küpseta pirukat 200°C juures ahjus 25 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee