Küpsetised

Purukattega pohlapirukas 

Toidutare, 7. jaanuar 2009, 08:33
Purukattega pohlapirukasFoto: Jaan Heinmaa
Lihtne ja mahlane pohlapirukas valmib imekiirelt.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
100 g või
2 dl suhkur
1 tl vanillsuhkur
0.5 tl sool
1 tk muna
5 dl jahu
1 tl Küpsetuspulber
1.25 dl piim
500 g Pohl
1.5 dl *suhkur
1.5 dl jahu
1 tk riivitud sidrunikoor
50 g või

Valmistamine
Vahusta toasoe või, suhkur, sool ja vanillsuhkur. Lisa pievalt vahustades muna. Sega omavahel jahu ja küpsetuspulber. Lisa võivahule vaheldumisi piimaga. Määri tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile. Kata pohladega. Puru jaoks sega suhkur, jahu ja riivitud sidrunikoor. Lisa tükeldatud või ja sega ühtlaseks puruks. Puista puru pohladele. Küpseta 175°C juures ahjus 45 minutit. Jahuta ja lõika ruutudeks. Kook on mõeldud kaheteistkümnele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee