Lambaliha retseptid

Lambapraad II 

Toidutare, 16. detsember 2008, 11:00
Lambapraad IIFoto: Jaan Heinmaa
Küpsetuskotis küpsetatud lambapraad.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 tk kondita praetükk lamba tagaosast
MAITSESEGU
1 sl sool
2 sl õli
4 tk purustatud küüslauguküüs
2 sl lambaprae maitseaine või liha üldmaitseaine

Valmistamine
Sega kokku maitsesegu. Lõika lihatüki sisse 1 cm sügavused pilud ning määri maitseseguga, pane praekotti. Küpseta ahjus 150°C juures umbes 2 tundi või kuni liha on küps (sisetemperatuur 72°C). Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee