Lambaliha retseptid

Coca-Colaga marineeritud lambapraad 

Harri Ilves, 27. märts 2008, 14:08
Coca-Colaga marineeritud terve lambakints.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 tk terve lamba tagakints
1.5 l Coca-Cola (või džinn toonikuga)
sool
Must pipar

Valmistamine
Vala Coca-Cola lihale ja lase külmas seista 2-3 päeva, seejärel kuivata köögipaberiga. Küpseta praeahjus 150°C juures umbes 2 tundi, kuni liha on küps ning sisetemperatuur 72°C. Valmis liha maitsesta soola-pipra seguga. Keera köögirätikusse ja lase pool tundi seista, enne kui serveerid. Retsept on mõeldud kuuele kuni kaheksale sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee