Veiseliha retseptid

Vasikalihaböfstrooganov 

Toidutare, 18. jaanuar 2011, 09:06
Vasikalihaböfstrooganov Jaan Heinmaa
Kiirelt valmiv vasikalihaguljašš.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g kondita vasikaliha (vasika tagaosast või abatükist)
2 tk tükeldatud sibul
1 dl kohvi- või vahukoor
või praadimiseks
4 sl tomatipüree
1 tl sool
Must pipar (värskelt jahvatatud)
1 spl nisujahu

Valmistamine
Vasarda kergelt liha, lõika peenikesteks ribadeks ja pruunista koos sibulatega pannil võis. Lisa tomatipüree ja veidi keeva vett ning hauta 10-15 minutit kaane all, kuni liha on pehme. Lisa jahuga segatud koor ja lase kastmel keema tõusta. Maitsesta soola ja värskelt jahvatatud pipraga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee