VasikalihaböfstrooganovFoto: Jaan Heinmaa
Veiseliha retseptid
18. jaanuar 2011, 09:06

Vasikalihaböfstrooganov

Kiirelt valmiv vasikalihaguljašš.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g kondita vasikaliha (vasika tagaosast või abatükist)
2 tk tükeldatud sibul
1 dl kohvi- või vahukoor
või praadimiseks
4 sl tomatipüree
1 tl sool
Must pipar (värskelt jahvatatud)
1 spl nisujahu

Valmistamine
Vasarda kergelt liha, lõika peenikesteks ribadeks ja pruunista koos sibulatega pannil võis. Lisa tomatipüree ja veidi keeva vett ning hauta 10-15 minutit kaane all, kuni liha on pehme. Lisa jahuga segatud koor ja lase kastmel keema tõusta. Maitsesta soola ja värskelt jahvatatud pipraga.