Veiseliha retseptid

Veiseliha-carpaccio brändiga 

Toidutare, 28. oktoober 2008, 09:32
Veiseliha-carpaccioFoto: Jaan Heinmaa
Eelroog külmutatud veiselihast.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g veise sisefilee
3 sl meresool
2 tk purustatud küüslauguküüs
1 dl värske purustatud tüümian
2 sl purustatud must pipar
0.5 dl brändi

Valmistamine
Puhasta sisefilee üleliigsetest kelmetest. Sega maitseained uhmris ja lisa brändi, pintselda liha saadud seguga. Keera tihedalt toidukilesse ning aseta üheks ööpäevaks sügavkülma. Enne serveerimist võta liha veerand tunniks sulama. Lõika noaga õhukesed viilud, paku koos marineeritud seentega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee