Vene köök

Ungari guljašš 

Harri Ilves, 18. märts 2011, 07:47
Ungari guljašš Jaan Heinmaa
Hautatud sealiha paprikaga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
500 g kondita sealiha
1 sl või
8 tk väike sibul
2 tl Paprika (jahvatatud)
0.5 tl sool
3 dl puljong
1 tk roheline paprika
1 dl tomatipasta
0.5 dl valge vein

Valmistamine
Puhasta liha vajadusel kelmetest ja lõika 2 x 2 cm suurusteks kuubikuteks. Lõika sibulad ratasteks. Pruunista liha ja sibulad eraldi pannil; kalla ühte potti, maitsesta soola ja paprikapulbriga ning sega korralikult läbi. Lisa nii palju puljongit, et pool lihast oleks kaetud, ja hauta kaane all umbes 1 tund. Puhasta paprika seemnetest ning tükelda, koori ja viiluta kartulid. Lisa kartulid ja paprika potti ning sega läbi. Hauta madalal kuumusel, kuni liha on pehme. Lisa tomatipasta ja vein, kuumuta keemiseni. Maitsesta vajadusel veel. Serveeri riisi või kartuliga. (Kartulid võib lisada toidusse või serveerida eraldi). Guljašši võid valmistada ka põdra-, vasika-, lamba- või sealihast.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee