Lõunasöögi retseptid

Šašlõkivardad punases marinaadis 

Toidutare, 15. mai 2008, 09:49
Šašlõkivardad sealihast punases marinaadis.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg sea kaelakarbonaad või tagaosa
2.5 dl *ketšup või tomatipasta
1 dl punase veini äädikas
2 tk hakitud sibul
sool
Must pipar

Valmistamine
Sega kokku marinaad ja kalla kuubikuteks lõigatud lihale, lase külmas seista 3-4 tundi või üleöö. Küpseta lihavardaid grillil. Koos sibulaga võid lihatükkide vahele panna ka paprikat. Soovi korral lisa marinaadile veidi sojakastet ja toiduõli. Vürtsikust annab see, kui paned tavalise ketšupi või tomatipasta hulka tšilliktšupit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee