Lõunasöögi retseptid

Keefirimarinaadis šašlõkk 

Toidutare, 18. juuni 2008, 08:31
Šašlõkk sealihast keefirimarinaadis.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg sea kaelakarbonaad
1 spl Sool
5 dl keefir (nt. Gefilus, 2,5%)
1 tk Apelsin (värskelt pressitud mahl)
1 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
1 tl piprasegu

Valmistamine
Sega kokku marinaad ja kalla kuubikuteks lõigatud lihale, lase külmas seista 3-4 tundi või üleöö. Küpseta lihatükke grillil. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee