Taimetoidu retseptid

Küüslaugukartulid koore ja riivjuustuga 

Toidutare, 3. aprill 2005, 05:07
Vormiroog. Küüslaugukartulid koore ja riivjuustuga.

Koostisosad
250 g kartulid
0.75 tk Sibul
0.5 küünt Küüslauk
0.5 sl või
0.25 dl kohvikoor
25 g riivitud juust
0.5 tl sool

Valmistamine
Viiluta kooritud kartulid ja pese külma veega, et tärklis eralduks. Nõruta ja kuivata viilud. Haki sibul ja küüslauk, kuumuta võis. Pane kartulid ahjuvormi, sega kuumutatud sibula ja küüslauguga ning maitsesta soolaga. Vala peale koor ja küpseta ahjus 200°C juures 30-40 minutit, kuni kartulid on pehmed. 10 minutit enne valmimist raputa üle riivjuustuga. Küpseta kuldpruuni värvuseni.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee