Taimetoidu retseptid

Tädi kartulivorm 

Toidutare, 3. aprill 2005, 04:09
Kartulivorm peekoniga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 kg viilutatud kartulid
3 sl või
1 tk pressitud küüslauguküüs
1 tl sool
0.5 tl Must pipar
100 g toorsuitsupeekon
2 tk muna
1 dl kohvikoor

Valmistamine
Kata ümmargune vorm küpsetuspaberiga ja määri see korralikult võiga. Lao kartuliviilud kihiti vormi, pannes nende vahele soola, pipart ja küüslauku. Vala peale muna-kooresegu ning kata tükeldatud peekoniga. Küpseta 225°C juures praeahjus 40 minutit. Kummuta vorm ahjuplaadile, eemalda paber ja küpseta ahjus, kuni roog on kuldpruun. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee