Lõunasöögi retseptid

Soe südamesalat 

Toidutare, 10. november 2008, 10:06
Soe südamesalat Jaan Heinmaa
Soe salat praetud südame, röstitud saia, jääsalati ja kirsstomatitega õli-äädikakastmes.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 tk (400 g) veise süda
MARINAAD
0.5 dl Palsamiäädikas
1 dl Veiseliha puljongifond
SALAT
1 kimp Jääsalat
1 karp Kirsstomat
4 viilu Röstsai
KASTE
0.25 dl Oliiviõli
1 sl Palsamiäädikas
Sool, pipar

Valmistamine
Sega kokku marinaad. Lõika süda ribadeks, pruunista pannil võis ja pane seejärel 1 ööpäevaks marinaadi. Sega kokku salatikaste. Rebi jääsalat tükkideks ja poolita kirsstomatid, sega läbi. Tõsta salat taldrikutele ning laota peale soojad pannil praetud südameribad ja röstitud saiakuubikud. Nirista üle kastmega ning serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee