Lõunasöögi retseptid

Hautatud süda 

Toidutare, 18. märts 2011, 08:15
Praetud süda Jaan Heinmaa
Serveeri hautatud südant sibularõngastega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk veise süda
1 tl sool
1 tl Must pipar
2 tk Sibul
Või (sibula praadimiseks)
Või-õlisegu (südame pruunistamiseks)

Valmistamine
Pruunista süda või-õlisegus ja tõsta hautamisnõusse. Vala juurde keev vesi, maitseained ja lase 4 tundi haududa. Vastavalt vajadusele lisa juurde keevat vett. Südame hautamine võtab tõesti tunde, et see pehmeneks ning hautamise aeg on antud siin tinglikult. Enne serveerimist lõika süda viiludeks ja paku koos pannil võis pruunistatud sibularatastega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee