Lõunasöögi retseptid

Maksakaste II 

Harri Ilves, 9. juuni 2008, 08:17
 Jaan Heinmaa
Maksakaste tomati ja marineeritud sibulatega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g sea maks
3 sl või
2 sl nisujahu
4 sl tomatipüree
4 dl kohvikoor
sool
Must pipar
3 sl tükeldatud marineeritud sibul
hakitud siledalaheline petersell

Valmistamine
Kuivata maks köögipaberiga ja lõika ribadeks. Kuumuta või kastrulis ning pruunista selles maksaribad, lisa nisujahu ja sega läbi. Seejärel lisa koor ja tomatipüree, maitsesta soola-pipraga. Hauta madalal kuumusel 5 minutit. Enne serveerimist lisa tükeldatud marineeritud sibulad ja hakitud petersell. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee