Lõunasöögi retseptid

Praetud maks peekoniga 

Toidutare, 22. detsember 2008, 11:55
Praetud maks peekonigaFoto: Jaan Heinmaa
Praetud maksa peekoniga serveeri punase veini kastme ja sibula-kartulipüreega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g veise või vasika maks
120 g kuumsuitsupeekon
0.5 tl uhmris purustatud värske rosmariin
1 tl või kuivatatud rosmariin
sool
Must pipar

Valmistamine
Pruunista ribadeks lõigatud peekon pannil ja nõruta köögipaberil. Prae tükkideks lõigatud maks kuumal pannil, maitsesta pipra, soola ja rosmariiniga. Serveeri punase veini kastme ja sibula-kartulipüreega, garneeri peekoniribadega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee