Lõunasöögi retseptid

Kodujuustusalat tuunikalaga 

Toidutare, 3. aprill 2005, 01:19
Kodujuustusalat tuunikala ja värske kurgiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
50 g kodujuust
0.25 tk Sibul
50 g tuunikala vees
12.5 g maitsestamata jogurt
12.5 g Kurk
sool
purustatud must pipar
hakitud till

Valmistamine
Pange kodujuust suuremasse kaussi. Hakkige värske kurk ja sibul ning lisage kodujuustule. Valage peale jogurt. Hakkige tuunikala väiksemateks tükkideks ja lisage kodujuustule. Segage salat kergelt läbi, maitsestage. Puistake peale hakitud tilli. Salatit võite serveerida kuklist tehtud korvikeses või saiaviilul. Tuunikala asemel sobivad ka muud kalad. Kui kasutate suitsukala, arvestage, et külmsuitsutatud kala on tugevama maitsega. Seda kulub vähem. Külmsuitsukala võib salati mõrkjaks muuta, parem on kuumsuitsutatud kala.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee