Kiudainerikkad toidud

Õuna-apelsinimoos 

Toidutare, 3. aprill 2005, 00:59
Õuna-apelsinimoos.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
700 g Õun
300 g Apelsin
3 dl suhkur

Valmistamine
Peske õunad, koorige ja tükeldage. Peske apelsinid, koorige ning eraldage viljaliha sektoritena. Pange kõik potti keema, keemise ajal võite lisada apelsinikoori. Seejärel keetke veel kümmekond minutit ja korjake siis apelsinikoored keedisest välja. Nüüd suruge moos läbi sõela, kuumutage veel kord ja pange siis purki.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee