Linnuliha retseptid

Suitsupeekonisse mähitud broilerifileed 

Toidutare, 30. märts 2009, 07:41
Suitsupeekonisse mähitud broilerifileed Jaan Heinmaa
Kiirelt valmiv vormiroog, millega saad üllatada sõpru-tuttavaid. Suitsupeekon koos päikesekuivatatud tomatitega annab roale hõrgu maitse.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
6 tk broilerifilee
200 g Mozzarella
3 sl Basiilik (värske)
12 viilu suitsupeekon
10 tk päikesekuivatatud tomatid
3 dl vahukoor
1 tl sool
0.5 tl Must pipar

Valmistamine
Kuumuta ahi 190°C-ni. Lõika broilerifileedesse terava noaga taskud ja täida need viilutatud mozzarella juustu ning hakitud basiilikuga. Maitsesta fileed soola ja pipraga. Keera iga broilerifilee ümber kaks peekoniviilu. Püreeri ühtlaseks päikesekuivatatud tomatid ja vahustamata koor. Maitsesta soola ja pipraga. Vala segu vormi ning küpseta 30-40 minutit. Serveeri keedetud kartulite ja toorsalatiga. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee