Kalatoitude retseptid

Anšooviseräimed 

Toidutare, 2. aprill 2005, 21:41
Anšoovisreäimed on lihtne ja imemaitsev argiroog, milleks on vaja vaid kolme komponenti.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g räimefilee
150 g anšoovisefilee
2 dl vahukoor

Valmistamine
Kuumuta ahi 200°C-ni. Aseta räimefilee peale anšoovisefilee ja keera rulli. Tõsta rullid võitatud ahjuvormi ning vala peale koor. Küpseta 20 minutit. Serveeri keedetud kartulite ja toorsalatiga. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee