Mehhiko köök

Kreveti enchilada 

Paprika, 1. aprill 2005, 19:33
Enchilada on lihatükkide või hakklihasegu, ubade ja muude lisanditega (tomat, juust) täidetud maisitortilla, mis on ahjus üle küpsetatud. Antud retsept on selle variatsioon kodumaiselt.

100-120 g murulauguga toorjuustu1,25 dl riivjuustu1 sl piima170 g väikseid külmutatud krevette või krevette soolveeslavashi0,5 dl salsat1. Pane keedupotti toor- ja riivjuust ning piim ja keeda nõrgal kuumusel 4-5 minutit, kuni juustud on sulanud ja segu ühtlane.2. Vala sulanud krevetid juustusegu hulka.3. Hauta segu, et krevetid läbi kuumeneksid.4. Lõika lavash parajateks tükkideks, soojenda ning tõsta selle keskele kreveti-juustu segu.5. Rulli kokku ning serveeri kuuma salsaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee