Mehhiko köök

Hommikusöögi burritod 

Paprika, 1. aprill 2005, 19:33
Burritod on kooniliselt kokku pakitud tortillad, mis on täidetud lisaks lihakraamile ka vürtsikas tomatikastmes ubadega. Kodumaise burrito võid teha ka lavashiga, kuid ära neid korraga palju valmis tee, sest täidis niisutab leiva läbi.

400 g kanavorsti1 väiksem sibul1/4 rohelist paprikat120 g konservube tomati- või tshillikastmes8 tortillat6 muna2,5 dl riivjuustusalsat1. Lõika vorst kuubikuteks ja pruunista.2. Hauta kergelt ka hakitud sibul, rohelise paprika siilud ja nõrutatud oad.3. Võta need tulelt ja hoia soojas.4. Klopi lahti munad ja vala pannile, lase läbi kuumeneda.5. Soojenda tortillad prae- või mikrolaineahjus.6. Määri tortilla salsaga, tõsta sellele muna-vorstisegu ja paar supilusikatäit juustu.7. Voldi tortilla kokku.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee