Tortide retseptid

Kakaorull 

Toidutare, 13. märts 2009, 15:06
Kohupiim ja kakao teevad sellest rullbiskviidist imelise maiuspala.

4 muna
8 sl suhkrut
4 sl jahu
2 sl kartulijahu
3 sl kakaod
1 tl küpsetuspulbrit
Kreem:
2 dl 35% rõõska koort
100 g kohupiimakreemi marmelaaditükke
Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks. Lisa sõeludes eelnevalt ühendatud kuivained ning sega ettevaatlikult ühtlaseks. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 200 kraadises ahjus 8-10 minutit. Tõsta biskviit suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile ning eemalda ettevaatlikult pealmine paber. Keera biskviit kohe rulli ja jahuta. Vahusta koor tugevaks vahuks, lisa kohupiimakreem ning marmelaaditükid. Määri kreem jahtunud ja lahtirullitud biskviidile. Rulli tagasi kokku ning hoia kuni serveerimiseni paar tundi jahedas.