Kiudainerikkad toidud

Mandlirull 

Paprika, 25. märts 2005, 20:22
Rullbiskviit, mille saad juba eelmisel päeval valmis teha, enne, kui külalised saabuvad.

4 muna
4 sl suhkrut
1 tl riivitud apelsinikoort
3 sl jahvatatud mandleid
3 sl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
3 sl vett
1 sl zhelatiini
2 dl vahukoort
1 sl tumedat rummi
2 munarebu
2 sl suhkrut
1 dl magusat valget veini
Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks. Lisa apelsinikoor ning sõelu hulka ühendatud kuivained. Sega ja vala seejärel tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 200 kraadi juures ahjus 8-10 minutit. Tõsta biskviit suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile ning eemalda ettevaatlikult pealmine paber. Keera biskviit kohe rulli ja jahuta. Vahusta munarebud suhkruga ning lisa vein. Kuumuta segu veevannil kuni selle tihenemiseni, jätka vahustamist külmaveevannil kuni segu jahtumiseni. Lisa ettevalmistatud zhelatiin ja lõpuks rummiga vahustatud koor. Määri tarduma hakkav kreem jahtunud ja lahtirullitud biskviidile. Rulli tagasi kokku ning hoia kuni serveerimiseni jahedas (vähemalt 2 tundi).

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee