Lihatoidu retseptid

Köögivilja-liha grillvardad 

Toidutare, 13. mai 2008, 11:27
 
Mahlakad lihavardad, millele võid lisada köögivilju vastavalt oma maitsele. Marinaad sobib nii sea- kui ka lambalihale.

Kogus: neljale

Koostisosad
800 g lamba- või sealiha
16 tk Kirsstomatid
8 tk Šalottsibul
MARINAAD
0.5 dl Õli
1 dl Tšillikaste
2 sl Punase veini äädikas
2 sl Fariinsuhkur
2 küünt Küüslauk
2 tl Tüümian (kuivatatud)
0.5 tl Sool
0.5 tl Must pipar

Valmistamine
Lõika liha 3 x 3 cm suurusteks kuubikuteks. Sega omavahel marinaadiained. Torka lihatükid varrastele vaheldumisi paprikatükkide, kooritud sibulate ja kokteiltomatitega. Pane vardad kaanega nõusse, vala peale marinaad ja jäta vähemalt paariks tunniks külma; aeg-ajalt keera vardaid. Grilli 20 minutit, määrides vahepeal marinaadiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee