Linnuliha retseptid

Kanafilee herneste ja suitsupeekoniga 

Toidutare, 22. aprill 2008, 06:48
 
Kiiresti valmiv argiroog, mida võid serveerida kartulite või kartulipüreega. Huvitava maitse annab toidule apelsinimahl.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistusaeg 20 minutitKüpsetamiseks 25 minutit

Koostisosad
2 sl Õli
2 sl Või
4 tk Kanafilee
Sool
Must pipar
1 tk Sibul
200 g suitsupeekon
3 sl Jahu
3 dl Kanapuljong
2 tk Apelsini mahl
200 g Herned (külmutatud)
Hakitud petersellilehed

Valmistamine
* Kuumuta ahi 200 kraadini.* Kuumuta pannil õli ja või ning pruunista kanafileesid mõlemalt poolt mõni minut.* Tõsta fileed pannilt ahjuplaadile ning maitsesta mõlemalt poolt soola ja pipraga.* Küpseta ahjus 15 minutit.* Haki sibul ja prae mõni minut pannil.* Lisa hakitud peekon ja jätka praadimist.* Lisa jahu ja prae veel hetk.* Lisa vähehaaval ja pidevalt segades puljong ja apelsinimahl, kuni segu pakseneb.* Sega juurde herned ja hakitud petersell.* Lisa broilerifileed ja serveeri koos keedetud kartulite või kartulipüreega. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee