Taimetoidu retseptid

Grillitud kitsejuust rohelise salatiga 

Toidutare, 3. oktoober 2008, 13:14
Grillitud kitsejuust rohelise salatiga Ajakirjade Kirjastus
Grillitud kitsejuust rohelise salatiga

Kogus: ühele

Koostisosad
1 viil Kitsejuust (näit. Soignon, Riblaire vms)
1 tl Oliiviõli
1 tk Tüümianioks
1 õisik Käharpetersell
1 viil sai
1 viil Tomat
Sool
Must pipar
SALAT
erinevad salatilehed
1 tl Oliiviõli
1 tl Palsamiäädikas
Sool
Suhkur

Valmistamine
1. Lõika vormi abil saiast nn ratas, mis on läbimõõdult natuke väiksem kui kitsejuust.2. Rösti sai.3. Aseta saiale tomativiil ning maitsesta soola ja pipraga.4. Aseta sellele kitsejuustuviil ja vala üle oliiviõliga. Puista peale hakitud ürdid.5. Küpseta ahjus, kuni juust on pooleldi sulanud.6. Salati tegemiseks puhasta, pese ja kuivata salatilehed. Maitsesta oliiviõli, palsamiäädika, soola ja suhkruga.7. Serveerimisel aseta salat taldriku keskele ja sellele röstitud sai. Kaunista poolikute kirsstomatite ja tüümianioksaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee