Linnuliha retseptid

Juustukana koorekastmes 

Angeelika Kang, 6. oktoober 2009, 07:14
Juustukana koorekastmesFoto: Jaan Heinmaa
Üks tõeliselt rammus kanaliharoog. Veidi lahjema roa saad, kui asendad vahukoore toidukoorega. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistusaeg 20 minutitKüpsetamiseks 25 minutit

Koostisosad
1 tk Suvikõrvits
4 tk Tomat
Sool
Must pipar
4 tk broilerifilee ürdimarinaadis
300 g Juust (näit. mozzarella)
4 dl Vahukoor või toidukoor
2 sl Pesto (roheline või punane)
2 küünt Küüslauk

Valmistamine
Viiluta suvikõrvits ja tomatid, lao kihiti võitatud ahjuvormi. Maitsesta soolapipragaja kata õhukeste juustuviiludega. Pruunista kanafileed pannil väheses õlis ning tõsta samuti ahjuvormi, kata ülejäänud juustuga. Sega omavahel koor ja pesto, maitsesta purustatud küüslauguküüntega. Vala kooresegu kõige peale,küpseta ahjus 200° juures 25 minutit. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee