Linnuliha retseptid

Sidruni-tüümianikana 

Toidutare, 14. aprill 2009, 07:30
Sidruni-tüümianikana Jaan Heinmaa
Itaaliapärase pikantse sidrunikana juurde paku sidruniviile ja keedetud riisi või kartuleid. Meega maitsestatud veinikastmes kanaroog valmib kiirelt ja lihtsa vaevaga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Ettevalmistusaeg 10 minutitKüpsetamiseks 15 minutit

Koostisosad
4 tk Kanafilee
1 dl jahu
Õli praadimiseks
sool, must pipar
1 tk Sidruni mahl ja riivitud koor
1 kimp Tüümian (värske)
1 dl Valge vein
1 sl Mesi (vedel)
50 g Või

Valmistamine
* Lõika iga filee kolmeks tükiks ja veereta neid jahus.* Kuumuta pannil õli ja pruunista fileetükke mõlemalt poolt. Maitsesta soola ja pipraga.* Riivi juurde sidrunikoor ja pressi mahl.* Lisa hakitud tüümian, vein ja mesi.* Hauta, aeg-ajalt segades, kaane all 10 minutit.* Tõsta tulelt, lisa või ja lase kaane all sulada.*Serveeri kohe sidruniviilude ja riisi või kartulitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee