Taimetoidu retseptid

Vutimunad tarrendis 

Paprika, 22. märts 2005, 18:24
Värviline isutekitav eelroog lihavõttelauale. 

6 vutimuna
1 paprika
5dl kanapuljongit
20 g zhelatiini
soola
peterselli
1. Paisutage želatiin külmas vees, segage sooja puljongi sisse, laske segu peaaegu keema ning jahutage.
2. Keetke mune vaiksel tulel 7-10 minutit, seejärel koorige ning lõigake ettevaatlikult pikuti pooleks.
3. Valage auguga rõngasvormi kiht valmistatud tarrendisegu ning jahutage tarretuma hakkamiseni.
4. Pange tarrendile paprikaribad ning ringikujuliselt vutimunapoolikud, munakollane alla poole. Kaunistage petersellilehtedega ning valage üle tarrendileemega. Pange külmkappi tarretuma.
5. Enne serveerimist pange vorm hetkeks tulisesse vette ning lööge tarrend vormist serveerimisvaagnale.
 
 
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee