Kalatoitude retseptid
21. märts 2011, 11:11

Lõhetarrend

Hõrk pidulauaroog, millele lisab omapära majonees. Üks portsjon 350 kcal. 8 portsjonit

1 kg lõhet1 dl majoneesi150 g kalapuljongit6 g zhelatiinisoolaKaunistamiseks:10 kapparit1 paprikamaitserohelist Keetke nahaga lõhefilee soolaga maitsestatud vees küpseks, jahutage puljongis, eemaldage nahk, jättes filee terveks ning asetage vormi. Pange zhelatiin külma vette paisuma. Kui zhelatiiniterad on muutunud läbipaistvateks, valage ära üleliigne vesi ning segage zhelatiiniterad sooja puljongi hulka. Laske segu keemiseni, võtke tulelt ning jahutage. Segage zhelatiinisegusse majonees. Kaunistage kala maitserohelise, paprika ja kapparitega. Valage zhelatiini-majoneesisegu ühtlaselt kalale ning laske tarretuda.