Linnuliha retseptid

Kanafileerullid 

avekas, 19. märts 2005, 19:12
Maitsvad kanafileerullid õunte ja musta ploomiga.

umbes1,2 kg kanafileed , 2 keskmist porgandit , üks keskmine õun, 150 g musti ploome, 100 g juustu, soola, piprasegu, õli praadimiseks, 2 muna, jahu paneerimiseks ja seesamiseemneid. Porgandi riivin suurema riiviga ja panen pannile hauduma, poole peal lisan tükeldatud õunad ning mustad ploomid, kui segu on parajalt pehme jahutan ning maitsestan soola ja pipraga. Jahtunud segule lisan riivitud juustuning segan läbi. Kanafileed lõikan lahti, et sisse saaks panna täidist ning maitsetan kergelt soola ja pipraga peale asetan täidise ning keeran rulli. Paneeringu jahu sisse puistan seesami seemneid. Ning kõigepealt keeran kanarulle jahus siis munasegus ning veel kord jahus. Jälgima peab et täidis ei tuleks välja kuna filee on hästi pehme sellepärast surun jahu hästi ümber ja kohe asetan kuumale pannile praen kaane all mitte väga tugeva kuumuse käes ilusaks kuldpruuniks kes kardab et jäävad seest tooreks võib veelasetada natukeseks järelküpsema praeahju. Minu said ilust küpseks pannil. Juurde andsin kartulit ja riisi ning kastmeteks oli karrikaste ja ka külm majoneesikurgikaste. Lisan juurde ka et kõik külalised jäid väga rahule ning külmlaud jäi praktiliselt puutumata.Hea teada !Lisan juurde ka et välja tuli 14 päris suurt kanarulli nii et täis mees sai kõhu täis ühest rullist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee