Küpsetised
18. märts 2005, 19:39

Tomati-sibulapirukas

Kerge tomati-sibulapirukas

Põhi:
3 dl Veski Mati eriti head nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
0,25 tl soola
0,5 dl taluvõid
1,5 dl piima
Täidis:
1 suur sibul
2 spl peeneks hakitud basiilikut
pipart
soola
150 g grillitud ribiliha
100 g riivjuustu peale raputamiseks
1.Sega omavahel kuivained, vala juurde sulavõi ja piim ning sega ühtlaseks tainaks. Vooderda tainaga vorm. Haki sibul peeneks ja aseta koogipõhjale, siis peale õhukesed ribilihaviilud ja suts maitseaineid, ürte ja tomatirattad.
2.Pane ahju küpsema 225˚C juurde 20-30 minutiks.
Hea teada !
Umbes 5 minutit enne piruka valmimist, riputa peale riivjuustu, hea serveerida külmalt.