Linnuliha retseptid

Kohupiima-kanapirukas 

Toidutare, 18. märts 2005, 19:23
Maitsev küpsetis.

Tainas:
150 g võid
2 spl suhkrut
3 spl hapukoort
2-3 klaasi Veski Mati erit head nisujahu
soola
Täidis:
300 g suitsukana võib ka kanafileed
300 g kohupiimapastat
100 g porrusibula rattaid
pool paprikakaunast
2 kartulit
2 muna
100 g Feta juustu
100 g hapukoort
soola ja pipart
Tainas:
Sega kõik ained omavahel tainaks.
Lase 30 minutit külmkapis seista.
Täidis:
Keeda kartul poolpehmeks ja tükelda kuubikuteks.
Vooderda koogivorm tainaga ja sega siis omavahel kokku kõik komponendid ja vala segu tainale.
Küpseta ahjus 180˚C juures valmis.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee