Küpsetised

Kiivipirukas 

Toidutare, 18. märts 2005, 17:30
Maitsev kiivipirukas.

Tainas:
4 dl Veski Mati eriti head nisujahu
1 dl suhkrut
0.5 tl soola
1 tl vanillsuhkrut
150 g võid
1 muna
Täidis:
10-12 kiivit
4 muna
2 ½ dl kohvikoort
2 dl suhkrut
4 cl kiivilikööri
Sega suhkur, jahu ja vanillisuhkur koos soolaga.
Lisa pehme või tükid ja sega tainas ühtlaseks.
Nüüd lisa kiirelt segades muna, lase tainal suts külmkapis seista.
Rulli tainas lahti ja vooderda sellega lahtikäiv koogivorm, torgi põhja kahvliga ja küpseta põhi 200˚C juures 10 minutit.
Koori ja poolita kiivid ja laota need tainale.
Klopi lahti munad ja suhkur, lisa koor ja liköör.
Vala segu pirukale ja siis peale veel näpuotsaga suhkrut.
Küpseta 180˚C juures 20-25 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee