Kalatoitude retseptid

Räimevorm II 

Toidutare, 31. oktoober 2008, 09:39
Räimevorm IIFoto: Jaan Heinmaa
Veidi magusamaitselises räimevormis on rohkelt porrut. Serveeri kartulipüree ja salatiga.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g räimefilee
400 g Porrulauk
2 sl või
1.5 tl sool
0.5 tl Must pipar
2 dl hakitud värske till
2 sl Riivsai
1 dl *majonees
1 sl sinep
1 tl suhkur
0.5 tl sool
1 tk muna

Valmistamine
Kuumuta ahi 225°C-ni. Lõika porru ribadeks. Sulata kastrulis või, lisa porru ja hauta mõni minut. Maitsesta kergelt soola ning musta pipraga. Kata seguga ahjuvormi põhi. Aseta räimefileed lauale, nahapool all. Puista üle soola, pipra ja hakitud tilliga. Keera fileed rulli ning lao vormi. Sega kõik kastmeained omavahel ja vala vormi. Puista üle riivsaiaga. Küpseta 20 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee